,

Powerbank Magnetic Fast Wireless Charger me Magsafe


Pwerbank Magnetic Fast Wireless Charger Magsafe

Power Bank Mcdodo 10000Mah për iPhone 

iPhone i ri? Më shumë mundësi!

Nuk ka më kabllo, kaloni në karikimin magnetik 😉

Power Bank Mcdodo ka një karikues të shpejtë magnetik që e bën përdorimin e power bank-it edhe më të përshtatshëm. Harrojeni rrëmujën e kabllove kur udhëtoni, falë magnetëve shumë të fortë, celulari juaj përshtatet gjithmonë në mënyrë perfekte në power bank dhe mund të harroni një bateri bosh.

Ju dëshironi të bëni një foto nga pushimet, por telefoni juaj është i prishur. Vendosni iPhone tuaj në power bank dhe kaq. Falë magnetëve shumë të fortë, mund ta karikoni telefonin dhe ta përdorni në të njëjtën kohë.

3,500 L

SHOPPING CART

close