,

Video Projektor VP-618


Projektori VP-618 eshte me LCD display me rezolucion Full-HD 1080p
Madhësia e projeksionit është midis 35 dhe 120 inç diagonale.
Projektori VP-618 vjen i pajisur me shumë porte (HDMI, USB, AV, VGA, Audio Out)
për ta lidhur me një sërë pajisjesh, si tabletë, DVD ose luajtës Blue-ray,
PlayStation, etj.
Rregullon madhësinë dhe orientimin e figurës më lehtë sesa bëjnë shumica e projektorëve te tjere.
I pershtatshem per tu perdorur ne te gjitha vendet si, ne shkolla, lokale, auditore, ne shtepi etj…

Vjen per ju ,per vetem 9990 Lek ,me cmimin me te mire se ne cdo dyqan tjeter online ose fizik

9,990 L

SHOPPING CART

close