Professional Touch System 8618-L


(POS)  ku klienti kryen pagesën për mallra ose shërbime si taksat e shitjeve 

– Ram + SSD 4/64 GB 

– Ekrani me prekje 

– Lexues i kartave dhe ekran perdoruesi VFD

– Paneli i ndërfaqes I/O i fshehur

– Përdorimi:

Hotel, restorant, fast-food, kafene, furrë buke , dyqan ëmbëlsirash, biznese, butik, dyqan mallrash, dyqane kozmetike , pika shitje për biletat etj..

50,000 L

SHOPPING CART

close