Prizë treshe + 6 porta USB


Prizë treshe + 6 porta USB

• Bërë nga materiali plastik i kualitetit të lartë

• Rezistent ndaj shpërthimit dhe i qëndrueshëm

• I përshtatshëm për t’u përdorur kështu që mund ta përdorni në shtëpi ose ta merrni me vete kur shkoni në punë

• E pajisur me 3 priza  për t’ju ndihmuar të zgjidhni problemin e prizave

• Dizenjoni deri në 6 porta USB me një kapacitet deri në 3.5A për të ngarkuar dhe transferuar të dhëna në shumë burime të ndryshme në të njëjtën kohë

1,990 L

Lloji : Spinë elektrike

Materiali : ABS

Mbrojtja nga qarku i shkurtër, Ovp, OTP, OLP, Ocp, të tjera, Tension i ulët, Mbingarkim, Mbi rrymë, Mbitension

Funksioni : Karikim i shpejtë

Marka : Earldom

Numri i modelit : ES-SC07

Porta : 6 x USB

Fuqia dalëse : 3000 W

Prodhimi: 5V 3A

Madhësia: 15,5*9,8*3,8cm


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close