,

Prizë LDNIO 6 USB 3 (SC3604)


Përshkrim i Produktit
LDNIO SC3604 me 3 fole AC + 6 Porta USB – Prizë

Pamje me stil modern, me mjeshtëri të hollë
Rrip shumëfunksional i energjisë për të gjitha llojet e produkteve dixhitale
E pajisur me 3 priza AC anti-statike dhe 6 porte inteligjente të karikimit USB, duke sjellë komoditet të madh
6 porta USB mund të njohin në mënyrë inteligjente pajisjet periferike USB si telefonat celularë, tabletët, etj.
Projektimi i butonit të ndërprerësit të energjisë, kontroll i thjeshtë me një çelës
Çertifikatat CE, RoHS, FCC
Specifikim:
Modeli: SC3604
Përmasat: 162mm x 97mm x 38mm
Gjatësia e kabllit: 2m
Numri i xhekut: 3
Specifikimet e jack: lloji gjenerik
Ndërfaqja USB: 6
Fuqia e vlerësuar: maksimumi 2500W (maksimumi 250V / 10A)
Tensioni i vlerësuar: AC 100V ~ 250V

1,700 L

SHOPPING CART

close