Prizë elektrike multi-funksionale XO-WL09


Prizë elektrike multi-funksionale XO-WL09

• XO WL09 është një distributor i pajisur jo vetëm me priza standarde të karikimit, por edhe me priza USB.

• Një funksion shtesë është një llambë LED me një sensor lëvizjeje si dhe një hapësirë në të cilin mund të vendosni telefonin gjatë karikimit.

• Materiali,  guaskë me cilësi të lartë rezistente ndaj flakës

• Dy hyrje USB: 100-240V 50/60Hz 0.3A

• Fuqia AC: 250V-16A 4000W max

• Dalja totale USB: 5V 2.4A

• Pesha: 265g

1,990 L

SHOPPING CART

close