PRIZE ELEKTRIKE LDNIO SE6403 (ME KABULL)


Prize me kabull SE6403 nga LDNIO.

Me 6 priza te cilat ndizen dhe fiken nga nje celes sigurie.

4 vende per porta USB, me karikim maksimal 17W.

Me material të papërshkueshëm nga zjarri që është në përputhje me standardet nderkombëtare

Baza është e pajisur me material që e mban atë të qëndrueshme dhe të sigurt nga rrëshqitja.

Mbrojtja 6 e ofruar nga SC4408 përfshin: Notën e papërshkueshme nga uji IPX6, çelësin mekanik të papërshkueshëm nga uji, çelësin e papërshkueshëm nga uji, bërthamën e trashur të energjisë, derën e sigurisë së fëmijëve deri në intervalin e mjaftueshëm të vrimave.

Kabllo 2M i cili eshte i pershtatshem per perdorim me pajisje qe kerkojne energji te madhe.

1,790 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close