Printer termik XP-Q260H


Driver i printerit Xinye Xprinter XP-Q260H është një driver zyrtar i printerit. Kjo faqe mbledh dhe siguron shkarkime me shpejtësi të lartë për të zgjidhur problemin që printeri nuk mund të lidhet me kompjuterin dhe nuk mund të përdoret normalisht. Ky veprim vlen për: sistemin operativ Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 32/64 bit. 

8,990 L

SHOPPING CART

close