,

Primitivo Rosato Novantaceppi


Primitivo Rosato

Kantina: Novantaceppi

Zona e prodhimit:Puglia ​Itali

Varietet: ​Primitivo

Alkool: ​12%

Vol: 0.75​

Karakteristikat:l. Primitivo Rosato është një verë e zbehtë rozë, e  karakterizuarnga një tufë lulesh frutash me aludime të manave, qershisë dhe mjedrës, të cilat e bëjnë atë një verë delikatedhe elegante.

1,400 L

SHOPPING CART

close