, , ,

POWERBANK XIAOMI MI PRO 10000 (18W)


Xiaomi 10000 mAh Mi Power Bank Pro ofron gjithçka që dëshironi nga një bankë energjie.

Me një dizajn jashtëzakonisht të hijshëm dhe më shumë fuqi, kjo bateri e jashtme kryen të gjithë karikimin më shpejt dhe me efikasitet.

Tepër e hollë me vetëm 12,58 mm

Fuqia e madhe e baterisë 10000 mAh

Ngarkimi USB Type-C

Karikimi i shpejtë me dy drejtime

Këllëf alumini i dyfishtë i anodizuar me një përfundim të lëmuar, ngjyre mat

Edhe pse kjo bateri është shume më e hollë se baterit e zakonshme e energjisë Xiaomi 10000 mAH, ajo përsëri ofron 18 W karikim të shpejtë. Plus, së bashku me efikasitetin e përmirësuar të karikimit, kjo bankë energjetike ka gjithashtu kapacitetin për të rregulluar në mënyrë inteligjente daljen e energjisë në mënyrë që çdo pajisje e lidhur të karikohet në mënyrë të sigurt.

1,990 L

SHOPPING CART

close