,

Powerbank Wireless Charger + MAgsafe


Powerbank Wireless Charger + MAgsafe 


Mcdodo GoPower Magnetic Power Bank 5000Mah për iPhone

iPhone i ri? Më shumë mundësi!

Nuk ka më kabllo të shkojnë GoPOwer 😉

Mcdodo GoPowerbank ka një karikues të shpejtë që e bën përdorimin e powerbank edhe më të përshtatshëm. Harrojeni rrëmujën e kabllove kur udhëtoni, falë magnetëve shumë të fortë, celulari juaj përshtatet gjithmonë në mënyrë perfekte në power bank dhe mund të harroni një bateri bosh.

Ju dëshironi të bëni një foto nga pushimet, por telefoni juaj është i prishur. Vendosni iPhone tuaj në power bank dhe kaq. Falë magnetëve shumë të fortë, mund ta karikoni telefonin dhe ta përdorni në të njëjtën kohë.

rrobaqepës

Power Bank nuk është rastësi, kur e zhvilluam atë, ne u fokusuam në dizajnin e shkëlqyeshëm dhe funksionalitetin maksimal. Kjo është arsyeja pse banka juaj e energjisë është njësoj si telefoni juaj. Gjatësore dhe tërthore, vetëm pak më e trashë. Përshtatja e përsosur për iPhone tuaj është komoditeti i përdorimit.

2,700 L

SHOPPING CART

close