,

Powerbank (Karikues i jashtëm)

Availability:

S’ka stok


Konfulon tepër e vogel dhe me kapacitet real prej 10 000 mah.

Tepër cilësore dhe më çmim më të mirë në treg.

Karikon Smartphone tuaj me se paku 3 herë t plota.

Mundësi transport kudo nëpër Shqipëri.

1,990 L

S’ka stok