,

Powerbank Fast Charger 22.5 W 10000 MAH


Powerbank Fast Charger 22.5 W 10000 MAH
MCDODO MC-5851 22.5W PD Power Bank 10000mAh Digital Display Portable Charger

Karikimi i shpejtë Smart 5 në 1 me AFC, PD, QC, SCP dhe VOOC

Mbështet karikimin e shpejtë për Apple, për Samsung, për Huawei, për Xiaomi, për Oppo, për celularin Vivo

Prodhimi maksimal i karikimit të shpejtë 22,5 W

Ekran dixhital LED për statusin e kapacitetit të baterisë

Me mbrojtje sigurie duke përfshirë mbrojtjen nga mbirryma, mbitensioni dhe mbinxehja

I përputhshëm me:

Universale

Paketa e përfshirë:

1 x Power Bank

1 x Manual Përdoruesi në anglisht dhe kinezisht

Artikuj të tjerë nuk përfshijnë

2,500 L

SHOPPING CART

close