,

Power Bank XO-PB77 26000mah


2,500 L

 • Mbrojtja nga  temperatura
 • Mbrojtja mbi tension
 • Mbrojtja e mbingarkesës
 • Mbrojtja nga qarku i shkurtër
 • Karikimi i menjëhershëm
 • Treguesi i baterisë Pro
 • Dalja USB: 5V-2.0A
 • Hyrja mikro: 5V-2.0A
 • Kapaciteti: 2600mAh
 • Ndërfaqja e daljes: USB
 • Ndërfaqja e hyrjes: Mikro
 • Ngjyra: E zezë dhe e bardhë
 • Përmasa e produktit: 7,00 x 2,6 x 14,1 cm
 • Pesha e produktit: 390.3 kg
Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,