, , ,

POWER BANK XIAOMI MI 3 ULTRA COMPACT 10000 mAh


Xiaomi Mi Power Bank 3 Ultra Compact 10000 mAh.

Kapaciteti 10,000 mAh, 2x USB-A dhe 1x dalje USB-C (deri në 3 pajisje mund të karikohen menjëherë).

 Hyrja USB-C dhe microUSB.

Mbështet karikimin e shpejtë deri në 22,5 W. 16% më i vogël dhe 20% më i lehtë se paraardhësi i tij 10000 mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3.

Karikimi i plotë i kesaj baterie behet në vetëm 3,5 orë.

 

2,490 L

SHOPPING CART

close