-35%

POWER BANK RENON 20W 10000MAH (PD-P88)


POWER BANK RENON 20W 10000MAH  (PD-P88)

– I përshtatshëm dhe kompakt, mund të futet lehtësisht në xhepa dhe çanta për udhëtime dhe përdorim të përditshëm.

– Ky Power Bank 10000 mAh ka një portë USB C 20W për shpërndarjen e energjisë dhe përmirëson shumë shpejtësinë e karikimit dhe kursen në mënyrë efektive kohën e karikimit.

– Është tre herë më i shpejtë se karikuesi normal 

– Mbrojtje nga mbitensioni, mbrojtje nga mbirryma, mbrojtje nga qarku i shkurtër, testimi i temperaturës 

– Kapaciteti i baterisë: 10000 mah

– Teknologjia e materialit:  Kundër zjarrit

– Hyrja: Micro/Type-c

1,490 L 2,290 L

SHOPPING CART

close