Power Bank Portativ ZMI me dritë


Power Bank Portativ ZMI me dritë

• ZMi është një elektrik dore portativ elegant me funksion të Power Bank

• Përdor llambat moderne LED Nichia me një shkëlqim deri në 500 lumen dhe një rreze ndriçimi deri në 110 m

• Jetëgjatësia e llambës arrin rreth 10,000 orë

• Çdo karikim i plotë i baterisë  siguron deri në 2700 minuta përdorim të mëvonshëm

• Mundëson 5 mënyra ndriçimi, duke përfshirë modalitetin SOS, i cili mund të përdoret në raste urgjente

• I pajisur me një bateri 3350 mAh me ndërfaqe dalëse USB-A, e cila mbështet karikimin e telefonave , smart-watch dhe pajisjeve të tjera

• I papërshkueshëm nga uji IPX6, kështu që mund ta përdorni edhe në shi

• ZMi ka një strehë praktike që nuk rrëshqet me përmasa 137.3 x 28 x 28 mm dhe një peshë prej 206 g.

• Mund të mbahet lehtësisht në një çantë shpine madje edhe në një xhep 

3,490 L

SHOPPING CART

close