,

Power Bank (Bateri e jashtme ) ESSENCE 20000 MAH


ESSENCE është Poerbank nga   Cellularline që ofron performancë optimale për karikim urgjent të telefonit inteligjent me një fuqi deri në 12 W.

Ai është i pajisur me dy priza INPUT USB-C dhe MICRO USB për karikimin e karikuesit dhe një prizë USB OUTPUT për karikimin e pajisjes terminale.

Dizajni është studiuar për të ofruar performancën më të mirë: përfundimi i bojës që nuk rrëshqet dhe prekja e butë Mbulesa prej lëkure, materiali siguron një mbajtje të fortë dhe një kapje të rehatshme.

2,790 L

ESSENCE është Poerbank nga   Cellularline që ofron performancë optimale për karikim urgjent të telefonit inteligjent me një fuqi deri në 12 W.

Ai është i pajisur me dy priza INPUT USB-C dhe MICRO USB për karikimin e karikuesit dhe një prizë USB OUTPUT për karikimin e pajisjes terminale.

Dizajni është studiuar për të ofruar performancën më të mirë: përfundimi i bojës që nuk rrëshqet dhe prekja e butë Mbulesa prej lëkure, materiali siguron një mbajtje të fortë dhe një kapje të rehatshme.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close