,

Power bank 20 W Fast Charger Celullar Line Thunder me kapacitet 10 000 MAH


Karikues portativ me raportin më të mirë të kapacitetit ndaj madhësisë

Kapaciteti: 10,000 mAh

Lidhje USB-C me teknologji të shpërndarjes së energjisë 20 W

2,490 L

Karikues portativ me raportin më të mirë të kapacitetit ndaj madhësisë

Kapaciteti: 10,000 mAh

Lidhje USB-C me teknologji të shpërndarjes së energjisë 20 W

THUNDER është karikuesi portativ me një raport të shkëlqyer kapacitet/madhësi: qelizat cilindrike të gjeneratës së fundit përqendrojnë më shumë energji në vëllime të vogla, duke lejuar një karikim më të plotë të pajisjes pa cenuar transportueshmërinë e bankës së energjisë. Falë teknologjive të avancuara me të cilat është pajisur, ai siguron performancë të lartë karikimi: porti 20 W USB-C Power Delivery garanton shpejtësinë maksimale të karikimit për iPhone 12 dhe versionet e mëvonshme, ndërsa porta adaptive USB 18 W është ideale për karikim të shpejtë Karikimi Samsung , Huawei dhe pajisje të tjera Android është. Është projektuar për të siguruar performancën më të mirë: përfundimi i bojës që nuk rrëshqet dhe veshja e materialit me prekje të butë sigurojnë një kapje të fortë dhe janë të këndshme në prekje.


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close