PlayStation® 4


PlayStation® 4

PS4 Slim Black është në gjendje të luajë një shumëllojshmëri të gjerë lojërash

500 GB memorie të integruar

Disa nga lojërat më ikonike të një gjenerate po ju presin në gamën e PlayStation Hits, duke përfshirë ekskluzivitetet e PlayStation, hitet e suksesshme dhe lojërat e mirënjohura që mund t’i keni humbur.

43,900 L

SHOPPING CART

close