-4%

PlayStation 5


Play Station 5 i ri ne kuti

* PS5 është PlayStation më i fuqishëm i prodhuar ndonjëherë nga Sony.

* Përveç CPU-së dhe GPU-së të personalizuar , sistemi ka gjithashtu një SSD me shpejtësi ultra të lartë, duke lejuar shpejtësi ngarkimi të shpejtë dhe përvoja krejtësisht të reja.

* Për më tepër, tastiera gjithashtu krenohet me gjurmimin e rrezeve harduerike, mbështetjen VRR, mbështetje deri në 120 korniza për sekondë, rezolucion 8K mahnitëse dhe audio 3D

* SSD me shpejtësi të lartë do të thotë që lojërat ngarkohen më shpejt se kurrë më parë. Kjo do të thotë gjithashtu se më shumë të dhëna mund të nxirren nga disku më shpejt se në konzolat e mëparshme, duke hapur mundësi të reja për zhvilluesit e lojërave, siç janë tranzicionet ndërdimensionale që shihen në Ratchet & Clank: Rift Apart

* Gjurmimi i rrezeve të harduerit lejon që rrezet e dritës të simulohen individualisht, duke krijuar reflektime dhe hije që janë shumë më realiste sesa ato që shiheshin në konzolat e mëparshme. Kjo përfundimisht u mundëson zhvilluesve të krijojnë pamje vizuale më të besueshme, duke lejuar tituj si Gran Turismo 7 të shtyjnë kufijtë e fotorealizmit.

* VRR është një teknikë që synon të eliminojë problemet vizuale të tilla si grisja e ekranit. Nëse keni një ekran të pajtueshëm, PS5 mund të përdorë VRR, gjë që do të rezultojë në një cilësi imazhi më të qartë dhe më të qëndrueshme në lojëra të caktuara.

* Dalja 8K do të thotë që PS5 është i pajtueshëm me ekranet me rezolucion 4320p. Edhe një herë, rezolucionet do të varen nga gjykimi i secilit zhvillues, por duhet të prisni që shumica dërrmuese e titujve të funksionojnë në 4K amtare me HDR.

62,500 L 65,000 L

SHOPPING CART

close