PinStripe Verbatim USB 3.2 Gen 1


PinStripe Verbatim USB 3.2 Gen 1

•Portativ dhe i shpejtë, ideal për të gjitha nevojat tuaja të ruajtjes

•Transferimi i të dhënave me shpejtësi të lartë

•USB 3.2 GEN 1

•Këto disqe USB përfshijnë mbrojtjen e produktit antimikrobial të integruar Microban®

900 L1,200 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori:

SHOPPING CART

close