,

Pinot Grigio Ca’Di Prata


Pinot Grigio Ca’Di Prata

Kantina: Ca’Di Prata

Zona e prodhimit: Friuli ​Itali

Varietet: ​Pinot Grigio

Alkool: ​12.5%

Vol: 0.75​

Karakteristikat:Vere e bardhe me shije te plote,  arome e luleve të akacies dhe frutave tropikale të pjekura.

1,600 L

SHOPPING CART

close