Përcjellës Wireless-i W6+ me fish


Përcjellës Wireless-i W6+ me fish 

• Lidhni imazhet, audion nga telefonat, kompjuterët, IPAD,  me ekranet e televizorit, projektorët pa kabllo, por përmes sistemit Wifi

• Kablloja është e mbuluar me anti-ngatërrim, kundër thyerjes, e sigurt për përdoruesit

• Produkti mbështet transmetimin e imazhit me cilësi të plotë HD për imazhe të mprehta dhe realiste

• Në trup ka një buton Reset, një portë Micro USB për furnizimin me energji 

• Porta HDMI  mbështet daljen e videos 1080P dhe daljen e zërit me cilësi të lartë

• Mund të lidhni smartphone, laptop Mac ose iPad me televizorin, projektorin ose monitorin dhe çdo gjë që shihni në pajisjet tuaja celulare do të pasqyrohet në ekranin emadh


1,990 L

• Së pari ju duhet të lidhni portën e konvertuesit në portën HDMI në televizor, projektor, monitor dhe më pas lidhni kordonin e energjisë në portën Micro në konvertuesin HDMI.

• Pajisjet që përdorin Android: Tërhiqeni shiritin e veglave për të gjetur shfaqjen e diapozitivëve, tani do të shfaqet kodi i pajisjes, klikoni mbi të dhe prisni rreth 10 sekonda që produkti të lidhet automatikisht me pajisjen e prezantimit të imazhit

• Sa për pajisjet që përdorin sistemin operativ iOS: Së pari, shkoni te cilësimet wifi për të gjetur emrin e transmetuesit wifi display_C2B9 dhe futni fjalëkalimin wifi direkt në ekran

• Më pas në, google chome ose safari, shkruani adresën IP në ekran, më pas zgjidhni wifi 

• Në këtë moment, ndizni telefonin dhe do të shfaqet shiriti i statusit të pasqyrimit të ekranit dhe do të shfaqet kodi i pajisjes, prisni rreth 2 deri në 3 sekonda kur telefoni dhe pajisja e prezantimit të imazhit të lidhen me njëra-tjetrën

• Shikoni programe ose dokumente argëtuese direkt në pajisjen tuaj të prezantimit

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close