Pastrues robotik me vakum


99.9% Antibakterial afatgjatë

Përmban material fleksibël, antibakterial me fibra. 

Frenim afatgjatë i rritjes së baktereve, mbron shëndetin e familjes.

Pajisje pa furca, thithje e fortë e vazhdueshme, pastrim i thellë i pluhurit dhe ajrit.

4 mënyra thithje, kutija e pluhurit 550 ml

Mund të kontollohet dhe nëse nuk ndodheni në shtëpi përmes Wi-Fi.

Largoni presionin për të fshirë dyshemenë!

Kohëzgjatja e punës: 110 minuta.

17,900 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close