Pajisje faturimi POS-H156 15.6 inch


Pajisje faturimi POS-H156 15.6 inch PRINTER & SKANER

– Makineri me kosto efektive për përdorim

– Ndërfaqja e zgjeruar IO  lidh pajisjet e tjera të jashtme, mbulesa e pasme e cila mund të hiqet lehtësisht

– Printer termik 80 mm me shpejtësi të lartë  

– Panel me prekje i projektuar me shumë pika

– Ekrani opsional MSR dhe VFD220 anësor i montuar në kapakun e pasmë

– Skaner bar-kodi i integruar si opsion

– Ekran sipërfaqësor i sheshtë dhe i papërshkueshëm nga uji/rezistent ndaj gërvishtjeve

– Ngjyrat e ndryshme të kornizës e bëjnë më të bukur

– Seria Intel Celeron 

– SSD  4/64 GB

62,990 L

SHOPPING CART

close