, ,

Ore me zile + Wireless Charger + Drite RGB ( B17Q10 )


Ore me zile + Wireless Charger + Drite RGB ( B17Q10 )

𝟒 𝐈𝐍 𝟏 𝐓𝐎𝐔𝐂𝐇  – ndërsa punoni, studioni dhe flini, është një orë alarmi e këndshme pranë shtratit tuaj

𝐖𝐈𝐑𝐄𝐋𝐄𝐒𝐒 𝐂𝐇𝐀𝐑𝐆𝐄𝐑: Llamba e tavolinës me karikues pa tel ka funksionin e karikimit me valë të telefonit

⏰ 𝐖𝐀𝐊𝐄 𝐔𝐏 𝐀𝐋𝐀𝐑𝐌 𝐂𝐋𝐎𝐂𝐊: Drita e zgjimit ndizet 10 minuta përpara orës së caktuar të gjumit.

 – Ofroni 3 nivele ndriçimi (I ulët, i mesëm, i lartë). Kontroll me prekje shumë të ndjeshme, thjesht klikoni kudo në shiritin e llambës për të ndezur menjëherë llambën pranë shtratit.

🎁 Dhurate Ideale: Dizajni i hollë i paketimit është një zgjedhje e mirë për dhuratat. 

3,600 L

SHOPPING CART

close