-33%
, ,

Ore Alarmi dhe Speaker me led , USB , Bluetooth


Ky altoparlant shumëfunksional zgjimi është kaq praktik dhe ia vlen të blihet! Mund të përdoret si dritë nate për gjumë, llambë tavoline, orë alarmi, altoparlant me valë. Përveç kësaj, ka vend dhe per Memorie Karte . Jo vetëm i përshtatshëm për përdorim të brendshëm, por edhe i lëvizshëm për kampe, festa dhe shumë më tepër.

1,990 L 2,990 L

Karakteristikat:

Altoparlant multifunksional LED: mund të përdoret si dritë nate gjumi, llambë tavoline, orë alarmi, altoparlant me valë, portativ si për përdorim të brendshëm ashtu edhe për jashtë.

Prekja e dritës së natës: dritë e ngrohtë (2 nivele ndriçimi të rregullueshme), e kuqe, blu, jeshile, vjollcë, drita e frymëmarrjes me ngjyra, drita e ritmit të muzikës (drita do të kërcejë me ritmin e muzikës).

Drita e zgjimit: 10 minuta para orës së alarmit, drita e ngrohtë me ndriçim të ulët do të ndizet automatikisht dhe kur të arrijë ora e alarmit, toni i ziles gradualisht do të jetë gjithnjë e më i lartë për t’ju zgjuar butësisht.

Funksioni i orës së alarmit: 4 lloje zilesh për zgjedhjen tuaj: bip/thirrje shpendësh/tingull, zileja e katërt është kënga e fundit e kartës TF.

Altoparlant me valë: Tingull stereo HD 360° dhe i fuqishëm, transmetim me valë 10 m, aplikohet në celular, tablet PC, laptop, etj.

Funksioni i thirrjeve pa duar: mikrofoni i integruar për reduktimin e zhurmës ofron thirrje të qarta, mund të prekni butonin për t’iu përgjigjur telefonit pa e marrë telefonin celular.

Mbështet kartën TF & : mbështet kartën TF deri në 32 GB, mund të dëgjoni muzikë pa celular.

Funksioni i kohëmatësit: 3 mënyra opsionale: 20 minuta / 40 minuta / 60 minuta, do të fiket automatikisht kur të përfundojë koha e caktuar.

AUX në modalitetin e hyrjes audio: vjen me një kabllo audio 3,5 mm, altoparlanti identifikohet vetë dhe kalon automatikisht në modalitetin e hyrjes audio.

USB e rikarikueshme dhe kohë e gjatë pune: e integruar një bateri litiumi 2200 mAh, mund të funksionojë për maksimum 72 orë si llambë tavoline ose 3-5 orë si altoparlant me valë.


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close