,

OnePlus Nord Buds


Kufje me Bluetooth OnePlus Nord Buds

A është komoditeti po aq i rëndësishëm për ju sa cilësia e muzikës? Atëherë mos kërkoni më tej! Këto kufje në vesh janë pothuajse të padukshme dhe përshtaten mirë në veshët tuaj. Gjithashtu, ato ju japin tone të mira bas pasi janë në vesh.

A ju bezdis fakti që duhet të kapni telefonin tuaj sa herë që dikush ju telefonon gjatë seancës muzikore? Oneplus Nord Buds Black e zgjidh këtë problem dhe ju lejon të përgjigjeni dhe mbyllni telefonatat pa shikuar ekranin tuaj!Sigurisht, kur nuk arrini dot te telefoni juaj, është e bezdisshme që nuk mund ta kontrolloni muzikën tuaj. Për fat të mirë, Oneplus Nord Buds Black ka kontrolle me prekje, kështu që ju mund ta kapërceni atë këngë të bezdisshme. Është gjithmonë mirë kur merrni diçka falas me porosinë tuaj, veçanërisht kur është e dobishme. Me Oneplus Nord Buds Black ju merrni një kasë të fortë në mënyrë që të keni gjithmonë një vend të përshtatshëm për të ruajtur kufjet tuaja.

Këto kufje janë të përshtatshme edhe për përdorim gjatë sporteve. Për shkak se këto kufje qëndrojnë në vend dhe janë të papërshkueshme nga djersa, tani mund të dëgjoni meloditë tuaja të preferuara në palestër. Sigurisht, ndërsa jeni të zënë me detyrat e shtëpisë, ndonjëherë dëshironi të dëgjoni pak muzikë. Qeni i fqinjit të bezdisshëm leh vazhdimisht dhe e bën të vështirë përqendrimin. Falë këtij sistemi të anulimit të zhurmës, kjo është një gjë e së kaluarës sepse nuk do të dëgjoni më zhurmë ambienti!

4,800 L

SHOPPING CART

close