,

Nokia 110


Modelet më të mira janë ato tradicionale, telefona celularë të thyer që mund t’ju japin gjithçka që ju nevojitet për të shijuar tërë botën tuaj. Dhe, në PowerPlanetOnline, ne kemi të gjitha këto modele.

Nokia 110 DS TA-1192 i ri është një nga telefonët më të mirë që do të gjeni.

Projektuar për t’ju dhënë cilësinë më të lartë të përdorimit, me një nga ekranet më të mira që do të gjeni dhe gjithçka që ju nevojitet për t’ju mbajtur përpara.

Nëse doni një model unik, do të jeni në gjendje të shijoni atë që doni më shumë në botë.

Gjëja më e rëndësishme është që këto telefona të shfaqin ekrane të shkëlqyera, rezistente.

Një ekran 1.77 “me rezolucion QQVGA që do t’ju lejojë të shihni gjithçka me ngjyra dhe të shijoni lojërat më të mira video dhe gjithçka që ju nevojitet në botë.

Fuqi e madhe

Nuk është vetëm një nga modelet më të mira të ekranit, por është edhe një nga më të fuqishmit që do të gjeni. Procesori i tij me cilësi të lartë përfshin një kapacitet ruajtje prej 4 MB të zgjerueshëm nga një kartë SD. Një nga modelet më të mira që do të gjeni.

3,700 L

SHOPPING CART

close