-19%
,

Nokia 106


I perbere me polikarbonat te forte.

Ka te njejten ngjyre si materiali dhe si pasoje gervishtjet duken me pak.

I vogel dhe i lehte ne peshe e ben perfekt per tu mbajtur gjithe kohen me vete.

Bateria jete gjate eshte vecantia e ketij celulari.

2,500 L 3,100 L

SHOPPING CART

close