-15%

NINTENDO SWITCH


NINTENDO SWITCH


Filloni aventurën tuaj me një sistem të frymëzuar nga Mario

Futuni në një botë lojërash me sistemin Nintendo Switch™ – Modeli OLED: Mario Red Edition. Sistemi përmban një tastierë, dok dhe kontrollues Joy-Con™, të gjitha në ngjyrën ikonike Mario Red. 

Luaj në shtëpi në televizor ose në lëvizje me një ekran të gjallë OLED 7 inç me Nintendo Switch (modeli OLED). Përveç ekranit me ngjyra të gjalla dhe kontrast të mprehtë, Nintendo Switch (modeli OLED) përfshin një bazë të gjerë të rregullueshme, një dok me një portë LAN me tela për luajtjen në televizor, 64 GB memorie të brendshme dhe audio të përmirësuar.

Njihuni me anëtarin më të ri të familjes Nintendo Switch

Sistemi i ri përmban një ekran të gjallë OLED 7 inç, një bazë të gjerë të rregullueshme, një dok me një portë LAN me tela, 64 GB memorie të brendshme dhe audio të përmirësuar.


Karakteristikat kryesore

Ekran OLED 7 inç

Shijoni sytë me ngjyra të gjalla dhe kontrast të qartë kur luani në lëvizje. Shihni ndryshimin që bën ekrani , pavarësisht nëse jeni duke garuar me shpejtësi të lartë ose duke u përballur me armiqtë.

Qëndrim i gjerë, i rregullueshëm

Kthejeni për shikim të lehtë në modalitetin “Tabletop”.

Gjeni këndin tuaj më të mirë

Rregulloni bazën për të gjetur këndin optimal të shikimit—perfekt për një lojë të shpejtë me shumë lojtarë 

Porta LAN e integruar

Lidhu në linjë* duke përdorur portën LAN të stacionit kur luani në modalitetin e televizorit.

64 GB memorie të brendshme

Ruani lojërat në sistemin tuaj me 64 GB memorie të brendshme.

Audio i përmirësuar

Shijo audion e përmirësuar nga altoparlantët në bord të sistemit.

Tre mënyra në një

Sistemet Nintendo Switch dhe Nintendo Switch (modeli OLED) janë krijuar për t’iu përshtatur jetës suaj, duke u transformuar nga tastiera e shtëpisë në një sistem portativ menjëherë!

Ky është Joy Con™

Kontrollorët e përfshirë Joy Con ju japin fleksibilitet të plotë të lojës.

33,900 L 39,900 L

SHOPPING CART

close