,

Ngjitëse metalike për Laptop Earldom EH124


Ngjitëse metalike për Laptop Earldom EH124

• Mbajtësja EH-124 është e përshtatshme për laptopë

• Mbajtësja mund të paloset dhe të vendoset në një çantë librash, çantë shpine në mënyrë që ta merrni me vete kudo që të shkoni

• Përdorim i materialeve me cilësi të lartë duke përfshirë aluminin monolit për peshë të lehtë

• Dizajni i një mbështetëseje të fortë ju ndihmon të mbështesni macbook-un, laptopin tuaj për ta përdorur atë për punë, lojëra ose argëtim

990 L

SHOPPING CART

close