,

Negromaro Ausilio Calitro


Negromaro Ausilio

Kantina: Calitro

Zona e prodhimit:Puglia ​Itali

Varietet:Negroamaro

Alkool: 13.5%

Vol: 0.75​

Karakteristikat:Shije  elegante, e plotë dhe harmonike

2,000 L