Nadle Scooter për fëmijë 3 në 1


Nadle Scooter për fëmijë 3 në 1 

• Projektuar për fëmijët fillestarë që zhvillojnë ekuilibrin dhe koordinimin

• Bazë e gjerë për ekuilibrin në modalitetin trike dhe e ngushtë për modalitetin scooter

• Frena e pasme e lehtë për t’u përdorur në modalitetin e skuterit, e cila kur shtypet e sjell skuterin në një ndalesë të shpejtë të sigurt

• Kapje komode me dore

• Projektuar dhe ndërtuar për qëndrueshmëri superiore

• Rrotat e Nadle janë bërë nga PU me cilësi më të lartë, e cila krijon një rrëshqitje tepër të qetë, perfekte për trotuaret

• Me cilësi më të lartë dhe performancë të mirë për fëmijët e moshës 18-60 muaj

• Ky udhëtim me biçikletë është i përsosur për të voglin tuaj për të zhvilluar ekuilibrin dhe koordinimin

• Konvertohet lehtësisht midis biçikletës me tri rrota, biçikletës pa pedale, ose skuterit

• Dizajni inovativ ju lejon të shtypni thjesht një buton, të rrotulloni kornizën 180°, të klikoni në vend dhe fëmija juaj është gati për të shkuar

• Pedale të përfshira rezistente ndaj rrëshqitjes për triçikleta mund të instalohen brenda disa minutash.

• Dizajni i parë për sigurinë e ndihmon fëmijën tuaj të zhvillohet me një ritëm natyral, duke shmangur nga dëmtimet e kërcimit

• Dizajni i lëvizshëm , shumë i lehtë për t’u montuar 

7,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close