,

MX Wireless Display – Lidh Telefonin me TV & projektor


Lidhni telefonin në projektor ose monitor TV HDMI, kështu që mund ta shijoni telefonin tuaj në një ekran më të madh.

Mirascreen WiFi 2.4 G është një pajisje e veçantë për të shfaqur telefonat tuaj inteligjentë / Tablet PC / Notebook në një pajisje tjetër me ekran të madh me ndërfaqe HD (të tilla si, HDTV, monitor & projektor, etj) përmes lidhjes WiFi.

Mbështet standarde të njohura, të tilla si, Miracast, DLNA dhe Airplay të cilat përmirësojnë HDTV / projektorin / monitorin tuaj me porte të hyrjes HD.

Për më tepër, me kete pajisje  mund të transmetoni video, të shfletojë internetin, të shikojë fotografi, etj.

Dizajn kompakt për mbajtje të lehtë me vete. Plug and play, nuk ka nevoje per pajisje shtese.

Për telefonat Android:  duhet te keni funksionin Mirascreen / WLAN Direct / Allshare Cast / Pasqyrimi i ekranit / WLAN.

Për pajisjet iOS: Duhet të keni funksion Airplay ose Screen Mirroring

Shumë e përputhshme për seritë iPhone 5 6 7 8 X dhe për seritë mini air  iPad.

 

2,000 L

SHOPPING CART

close