MX-HB01 5 në 1 TYPE-C TO USB HUB ( Përshtatës )


– Përshtatësi me shumë porta USB – C Hub zgjerohet në katër porta standarde USB 3.0. 

– I hollë dhe i lehtë, përshtatësi USB për laptopë komplet i avancuar

– Hub i zgjeruar USB – C,  ky përshtatës i hollë USB-C lidh hendekun midis USB-A dhe USB-C për të lidhur pajisjet me laptopin tuaj 

– Zgjeroni portën e vetme type C në 5 porte 

– Ky përshtatës mund të transferojë të dhëna me një shpejtësi super deri në 5 Gbps. 10 herë më shpejt se USB 2.0. Transferoni filma HD, foto, këngë dhe skedarë të mëdhenj në sekonda.

2,190 L

** Produkt origjinal MOXOM

** 5 në 1 TYPE-C në USB

** Shpejtësia e lartë e transmetimit 5 Gbps

** 4x porte USB 3.0

** 1x portë USB-C

** Portativ dhe i lehtë

** PLUG & PLAY

** Përputhshmëri e gjerë

** Përmasat: 110×35.5x14mm

** Pesha: 43 g

** Fuqia: 10 W

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: