MULTIMETER DIXHITAL DT-830D+


Multimeter dixhital DT830D+ ,1999 numerime AC/DC

1. Dizajni portativ i vogel mundeson të futet në xhep, i lehtë për t’u mbajtur.

2. Mund të masë tensionin AC/DC, rrymën DC, rezistencën, diodën, hFE dhe vazhdimësinë.

3. Me ekran të madh LCD, i përshtatshëm për të lexuar të dhënat.

4. Treguesi i baterisë së ulët, treguesi mbi rrezen dhe mbrojtje nga mbingarkesa.

 

PER TE TJERA DETAJE LEXONI ME POSHTE..

1,190 L

Specifications:
-Model:DT830D+
-Display Counts:1999
-Diode Test:Yes
-hFE Test:Yes
-Continuity Test:Yes
-Over range Indication:Yes
-Overload Protection:Yes
-DC Voltage:200mV/2V/20V/200V/600V
-AC Voltage:200V/600V
-DC Current:200uA/2mA/20mA/200mA/10A
-Resistance:200Ω/2KΩ/20KΩ/200KΩ/2MΩ
-Power: 9V 6F22 battery (not included)

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: