-22%
,

Kasetofon Makine me prekje Ekran 7.1′ Inch


-Luajtësi i radios së makinës me ekran dixhital me prekje 7 inç, shfaq imazhet shumë më qartë.

-Mbështet lidhjen me bluetooth dhe funksionin e thirrjeve telefonike .

-Akordues elektronik stereo, skanoni dhe ruani automatikisht stacionet.

-Mbështet funksionin e hyrjes së kamerës së pamjes së pasme.

-Mund të karikojë celularin ose pajisje të tjera USB. 9.

-Mund të mbështesë luajtësin e filmave 1080P

-Lidhje me Bluetooth, USB dhe AUX.

-Kontrolli me pult ose touch (prekje)

-Fikja me funksionin e ruajtjes automatike të memories nën radio ose SD/MMC/USB Mod

-24 orë ekran dixhital per orën dhe datën.

-Video format: MKV, AVI, MOV, MP4, TS, ASF, FLV, PMP, RMVB, VOB, WMV
-Audio format: MP3/WMA/ACC/OGG/FLAC/APE/WAV

4,700 L 5,990 L

-Luajtësi i radios së makinës me ekran dixhital me prekje 7 inç, shfaq imazhet shumë më qartë.

-Mbështet lidhjen me bluetooth dhe funksionin e thirrjeve telefonike .

-Akordues elektronik stereo, skanoni dhe ruani automatikisht stacionet.

-Mbështet funksionin e hyrjes së kamerës së pamjes së pasme.

-Mund të karikojë celularin ose pajisje të tjera USB. 9.

-Mund të mbështesë luajtësin e filmave 1080P

-Lidhje me Bluetooth, USB dhe AUX.

-Kontrolli me pult ose touch (prekje)

-Fikja me funksionin e ruajtjes automatike të memories nën radio ose SD/MMC/USB Mod

-24 orë ekran dixhital per orën dhe datën.

-Video format: MKV, AVI, MOV, MP4, TS, ASF, FLV, PMP, RMVB, VOB, WMV
-Audio format: MP3/WMA/ACC/OGG/FLAC/APE/WAV

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close