,

MP3 ME BLUETOOTH PER MAKINE (MODELI F2)


Ky produkt vjen me teknologjinë e transmetimit pa kabull me frekuencë të plotë FM, e cila mund të lexojë drejtpërdrejt skedarët audio në Bluetooth/kartën TF/Disk U të telefonit celular.

Karikues USB 2A, versioni Bluetooth 3.0.

Ekrani mund të shfaqë pikat e frekuencës.

Mbështet funksionin e memories së fikjes.

Mbështet karikimin gjatë dëgjimit të këngëve.

Mbështet kartën Bluetooth/TF/disk U/riprodhim audio dhe thirrje Bluetooth pa duar.

Funksioni i anulimit të zhurmës, qarku i integruar i anulimit të zhurmës, e bën thirrjen më të qartë.

Karikuesi USB i makinës është një MP3 multifunksionale.

 

990 L

SHOPPING CART

close