, ,

MP3 ME BLUETOOTH PER MAKINE (MODEL C20)


MP3 dhe karikues per makine C20.

Lidhje me Bluetooth 5.0

2 Porta karikimi. 

3.1 A karikim te shpejt.

Suporton memorie karte dhe USB flash driver.

PER ME SHUME DETAJE SHIKONI PERSHKRIMIN ME POSHTE.

790 L

1; Porta të dyfishta USB dhe karikues makine 3.1A: 2 porte karikimi USB mund të ngarkojnë shumicën e pajisjeve USB. Futni 12V/24V. Ndërfaqja e karikimit të shpejtë 3.1A është 4 herë më e shpejtë se karikuesi standard dhe efikasiteti i karikimit
është deri në 80%, duke kursyer kohë dhe duke reduktuar konsumin e energjisë.
Ndërfaqja tjetër USB është projektuar për karikim normal ose leximin e diskut U.

2; Riprodhimi i muzikës me cilësi premium: Teknologjia e avancuar e reduktimit të zhurmës do të sigurojë cilësi tingulli, tingull të pastër kristal. Mund të transmetoni muzikë në stereon e makinës nëpërmjet çiftimit me valë/ flash drive USB (≤32GB)/kartës TF (≤32GB

Mbështet formatin muzikor WMA MP3 WAV APE FLAC në disk U ose kartën TF.

3: Mikrofoni i integruar dhe teknologjia e shtypjes së zhurmës (CVC), e bën më të qartë telefonatën, kalon automatikisht nga gjendja e luajtjes së muzikës në modalitetin pa duar kur i përgjigjeni telefonatës. Përgjigja/përfundimi i telefonatës me një klikim.

4;Përputhshmëri e gjerë: Transmetuesi FM i lidhjes me valë mbështet të gjitha pajisjet e aktivizuara për lidhje me valë, të përshtatshme për iPad, për iPhone, për Google, për LG, tablet, për Android ose pajisje të tjera me lidhje pa kabull, të lehtë për t’u konfiguruar dhe përdorur.

Ndriçim LED me 7 ngjyra RGB: Ky radio transmetues i çiftimit pa kabull mbështet dritën e prapme LED me 7 ngjyra, ju mund të merrni ekran me ngjyra vizualisht mahnitëse.

SHOPPING CART

close