, ,

MP3 ME BLUETOOTH DHE KARIKUES FAST CHARGE(18W) PER MAKINE.


MP3 per makine eshte me dy funskione; 1- Si music player dhe 2- Si karikues.

Me dy porta USB 4.2A

Karakteristika te tjera;

1.Bluetooth V5.0 ,Bluetooth suporton A2DP, AVRCP, HFP, HSP

2. Ekran me tub dixhital me ekran të dyfishtë

3. Mbështet karikim të shpejtë 18W Type C,  USB 3.1A

4. Mbështet ngarkimin e shpejtë të PD

5. Mbështet funksionin e asistentit zanor

6. Zbulimi i tensionit të baterisë

7. Funksioni automatik i memories së fikjes së energjisë

8. Mbështet teknologjinë e transmetimit stereo FM

9. Mbështet riprodhimin e diskut USB

10. Mbështet rishikimin e muzikës me kartë TF

11. Mbështet skedarët e formatit muzikor WMA, MP3, WAV, FLAC

12. Mbështet teknologjinë DSP të muzikës stereo Bluetooth

990 L

SHOPPING CART

close