, ,

Mp3 Makine XO BCC01


Transmetuesi FM XO BCC01 është një pajisje që do të jetë e dobishme për çdo shofer që nuk ka të pajisur një port USB ose AUX. Me një transmetues në makinën tuaj, nuk duhet të shqetësoheni për një telefon bosh, tabletë ose pajisje tjetër portative. Mund t’i karikoni shpejt dhe me efikasitet falë portave USB. Me këtë produkt mund të luani muzikë edhe nga telefoni juaj, madje edhe nga një USB. Përgjigjuni dhe refuzoni telefonatat, lidheni përsëri me numrin e fundit, ndryshoni frekuencën, menaxhoni këngët dhe rregulloni volumin – të gjitha me një transmetues.

1,290 L

Transmetuesi FM XO BCC01 është një pajisje që do të jetë e dobishme për çdo shofer që nuk ka të pajisur një port USB ose AUX. Me një transmetues në makinën tuaj, nuk duhet të shqetësoheni për një telefon bosh, tabletë ose pajisje tjetër portative. Mund t’i karikoni shpejt dhe me efikasitet falë portave USB. Me këtë produkt mund të luani muzikë edhe nga telefoni juaj, madje edhe nga një USB. Përgjigjuni dhe refuzoni telefonatat, lidheni përsëri me numrin e fundit, ndryshoni frekuencën, menaxhoni këngët dhe rregulloni volumin – të gjitha me një transmetues.

SHOPPING CART

close