,

Mp3 Makine Earldom M60


Mp3 Makine Earldom M60

• Versioni i Bluetooth 5.1 

• Telefonata me Bluetooth, transmetimi i muzikës 

• Përkrah funksionit te leximit të kartave TF Card/ U-Flash , mbështetje edhe për muzikën në format MP3/WMA

• Porta e dyfishtë e karikimit USB 2.1A mund të zgjerojë funksionin e pajisjes , e përshtatshme për të gjitha ngarkesat e telefonit celular, tabletit dhe produkteve të tjera elektronike

• Ekrani me matricë LED 1,3 inç, pika e frekuencës së shfaqjes, emri i skedarit dhe informacioni i gjendjes së punës

• Mbështet kujtesën e ndërprerjes së energjisë dhe riprodhimin e dosjeve

• Funksioni i hyrjes dhe daljes AUX

• Frekuenca e emetimit FM 87.5-108.0MHZ 

• Fuqia 12-24V

1,490 L

SHOPPING CART

close