, , ,

MP3 MAKINE EARLDOM ET-M66 ( BT/ AUX/ TF CARD)


-MP3 per makine nga Earldom eshte bere nga materiali i Aluminit+TPE.

-Per tu ndezur lidhet me porten e USB qe ndodhet ne makine. Ndersa per vendosje ka ngjites nga mbrapa duke mundesuar ta zgjidhni vet se ne cilen pjese te kroskotit do e vendosni.

-Ka 3 menyra funksionimi; 1- Me bluetooth  duke u lidhur me frekuencat e radios. 2- Me ane te kabulllit AUX i cili lidhet direkt nga telefoni. 3- Me karte memorie (max 128gb).

-Me mikrofon te integruar i cili mundeson kryerjen apo marrjen e telefonatave pa shkeputur lidhjen me MP3.

-Butona kontrolli per muziken, volumin dhe telefonatat.

-Ka te integruar bluetooth 5.0 i cili e bene lidhjen me te shpejt me te qendrueshem. Distance lidhje deri ne 10m pa probleme.

-Gjatesi kabulli deri ne 1m.

1,790 L

SHOPPING CART

close