MOXOM Boks me Bluetooth MX-SK31


Boks me Bluetooth MX-SK31

* 8 orë riprodhim muzike, bërthamë fizike polimerike  1000 mAh 

* Mund të  përdoret për sa kohë që pajisja është e lidhur me Bluetooth.

* Bazë magnetike e lehtë për t’u ngjitur në sipërfaqe si PC ose sipërfaqe metalike

* E përputhshme me telefonat, kompjuterët  të pajisur me Blutooth dhe pajisjet dixhitale.

* Mjaft e mirë për përdorim në natyrë, për udhëtim, kamping etj.

2,790 L

MOXOM MX-SK31

Bateri e rikarikueshme deri në 1 orë për bateri të plotë

Transparente me llambë RGB

Versioni Bluetooth: 5.0

Distanca Bluetooth: 10 m

Frekuenca: 2.4 GHz

Raporti i zhurmës: 89db

Bateri litium 400 mA

 Profilet mbështetëse: AVRCPV/A2DP V/ HFP V/ HSP V

Koha e perdorimit : Rreth 8 orë (vëllimi mesatar)

Koha e karikimit: Rreth 2-3 orë

* Altoparlant OVEVO Tango D10 Bluetooth 1

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: