Mouse Xiaomi Silent Edition


Mouse Xiaomi Silent Edition 

Funksionim ultra i heshtur – Rrëshqitje dhe lëvizje e qetë me rrotë të lëmuar gome

Lidhja me mënyra të dyfishta – mbështet Bluetooth / wireless 2.4 GHz

Ndjekje me precizion të lartë – Shijoni kontrollin e butë të kursorit, gjurmimin e saktë dhe zgjedhjen e lehtë të tekstit me 1300 dpi

Kompakt dhe i vogël – Është e lehtë të futet në çantën tuaj

Dizajni modern – Kurba elegante e trupit përshtatet natyrshëm në pëllëmbën e dorës

Butoni anësor – Dy butona anësore që mund t’i përdorni për të kontrolluar faqen përpara/prapa për rritjen e produktivitetit.

1,800 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close