Mouse V9MA (bloody)


Mouse V9MA (bloody)

• Pushtet, kontroll, shpejtësi, saktësi 

• I projektuar për të ripërcaktuar standardet e saktësisë dhe shpejtësisë

• Mund të personalizoni mënyra të ndryshme zjarri me butonin F. [LMB] Mund të kontrolloni 3 mënyra armësh me butonin e majtë të mousit duke shtypur 1 / N / 3

• Me teknologjinë Ahead, ai reagon me shpejtësi rrufeje me përgjigje ekstreme të klikimeve 1ms dhe ju jeni të pajisur në mënyrë perfekte me saktësi dhe rehati

• Rezolucion i rregullueshëm 1000/1200/1600/2000/6200 CPI

• Përdorni tastet “1, N, 3” për të zhvendosur 3 mënyra fotografimi dhe për të rritur fuqinë e zjarrit në çast

• Përmirësoni në çast teknikat e snajperit duke aplikuar 6 mënyra të fuqishme të snajperimit

• Armor Boot eliminon fërkimin në pothuajse çdo sipërfaqe për lëvizje më të buta, lëvizje precize të kursorit dhe saktësi të përmirësuar

• Dorezat anësore të gomës sigurojnë rehati afatgjatë  

2,390 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close