Mouse V8MA (bloody)


Mouse V8MA (bloody)

• Seritë Bloody Gaming Mouse VM ofrojnë një gamë të gjerë në formë dhe madhësi sipas nevojave individuale të lojtarit, në mënyrë që të rritet stabiliteti i funksionimit dhe përshtatja më e mirë për kontrollin në lojë

• Pa fërkime, e qëndrueshme dhe rezistente ndaj konsumit

• Përmirësimi i sipërfaqes së lëmuar rrëshqet 20% më shpejt dhe zgjat më shumë në përdorim 

• Redukton ndjeshëm kohën e përgjigjes kryesore të qëndrimit përpara armiqve tuaj në lojë

• Përmirëson shumë jetëgjatësinë e çelësit

• Sistemi unik me 3 bërthama – përfshin “Low, High, Ultra” 3 nivele të ndryshme për të gjitha kërkesat e lojës

• 8 butona të programueshëm

• Ofron lëvizjen e butë të kursorit

• Shtoni stil dhe personalitet në pajisjet periferike të kompjuterit tuaj

2,390 L

Specifikimet:

Numri i butonave: 8

Lidhja: USB

Sensori: Optik

Rezolucioni: 3200 dpi

Rrota e lëvizjes: 1

Lloji: Me kabull

Shtrirja: 1.8 metra

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close