Mouse V7MA (bloody)


• Mausi i Bloody i mbështetur nga teknologjia Pinpoint Optic A4tech ju sjell mousin më të mirë të lojërave

• I destinuar për të barazuar çdo fushë loje kundër çdo kundërshtari

• Butonat ultra të përgjegjshëm klikojnë 6 herë më shpejt se çdo maus normal

• Përdorni softuerin e redaktimit për të optimizuar dhe përshtatur në maksimum përvojën tuaj të lojërave, multimedias ose internetit

• Shijoni aksesin në çdo server në çdo kohë me një PID të rinovueshëm

• Ulni kohën e praktikës, lodhjen e gishtave dhe rregulloni me lehtësi cilësimet e mousit

2,390 L

Specifikimet:

• 7 butona + rul 2 drejtimesh

• Sistemi operativ i përputhshëm: Windows (XP/Vista/7)/Mac/Android/Linux

• Lidhës: USB 2.0/3.0 me tel

• Kabllo 1.8 metra e qëndrueshme, rezistente ndaj konsumit

• Rezolucioni: deri në 3200 DPI i rregullueshëm

• Ergonomia: e përshtatshme për përdoruesit e majtë dhe të djathtë

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close